Personal Training

Bij ons draait alles om jou, jouw gezondheid en jouw persoonlijke doelstellingen. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie, gewichtsverlies, of een totale transformatie van je levensstijl nastreeft, staan wij klaar om je te begeleiden op elke stap van de weg. Samen zullen we een op maat gemaakt trainingsprogramma creëren dat aansluit bij jouw unieke behoeften en mogelijkheden. Met onze passie voor fitness en jouw inzet, zullen jullie samen geweldige resultaten bereiken.

Laten we beginnen aan jouw reis naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven!

FUnFIT groepstraining

Fit & Fun: Samen Sterker Worden!

Bij onze groepstraining staat kracht, cardio en plezier centraal. We gebruiken lichaamsgewicht en klein materiaal, zoals elastieken en gewichtjes. In een gezellige groep van maximaal 15 personen passen we oefeningen aan op elk niveau. Doe mee en ervaar een energieke workout met een vleugje fun!

WANNEER

Elke Maandag
20u-21u

WAAR

polyvalente zaal school Gravenbos Gravenbos 6 – 8470 Gistel

PRIJS

90€ > 10-beurtenkaart (6 maanden geldig)

1ste les = gratis

SPORT IN GROEPJES VAN 4 PERSONEN

Personal training in kleine groep

Sporten in kleine groepen van maximaal vier personen, met persoonlijke coaching voor de juiste houding en beweging. Geniet van de motivatie en fun van de groep, terwijl je toch je persoonlijke doelen behaalt. Dit alles tegen een lagere kost per training, zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke begeleiding. Klaar om samen met ons je fitnessdoelen te bereiken?

PAKKET VAN 8 SESSIES VAN 1U ( 120€ )

Fitboxing

Boxing Basics: Stap in de Ring met Fitboxing!

Dompel jezelf onder in onze Fitboxing-wereld met twee geweldige opties! De ‘Fitboxing’ groep (maximaal 10 personen) voor degenen die al vertrouwd zijn met de moves, en ‘Start2Box’ (maximaal 6 personen) waar je de basis van het boksen leert. Na vier sessies ben je klaar voor onze intensieve Fitboxing-workouts, die je conditie naar nieuwe hoogten tillen. Het beste deel? Onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus, met persoonlijke aanpassingen beschikbaar. Sluit je aan en laat het boksen beginnen

Sporten na de zwangerschap, iets wat mij toch wat onzeker maakte. Wat zou al gaan? Wat nog niet? Zou het terug confronterend zijn? Postnatale training, ok. Toepasselijker kon het niet zijn. Ietwat nerveus startten we ermee. De eerste les legde Eric geruststellend uit welke soort oefeningen we zouden doen. Week na week evalueerden we wat we al konden en waar we beter nog even mee zouden wachten. Het waren leuke lessen. Fysiek en mentaal gericht op onszelf. We waren terug gestart! Met een goed gevoel naar huis. Al zin in de volgende les waarin we met nieuwe mensen toch ongegeneerd over onze bevalling en kindjes konden praten, want ze beleefden net hetzelfde. Eric, Bedankt voor de fijne lessen, het goed gevoel en de spierpijntjes de volgende dag. Ze waren het waard!

pexels-rdne-stock-project-6849619

Brenda

Postnatale Training

MamaFit: Herstel, Versterk, en Straal!

Speciaal voor kersverse moeders: Na de postnatale begeleiding van een kinesiste (gemiddeld 9 sessies) helpen we je om weer fit en zelfverzekerd te voelen na de bevalling. Ons programma richt zich op bekkenbodemversterking, houding, kracht, uithoudingsvermogen, conditie en flexibiliteit.

De voordelen? Je traint met andere moeders, bevordert je herstel, bereikt sneller je oorspronkelijke gewicht, voelt je fitter en herwint vertrouwen in je lichaam. Onze deskundige begeleiding biedt een veilige en effectieve manier om te sporten. Het is tijd voor zelfzorg, tijd voor jou.

WANNEER

Elke zaterdag
10u30 -11u30

WAAR

BFF – studio

 Irislaan 5

8470 Gistel

PRIJS

€ 120 / persoon

8 sessies 1 uur

DUO

€ 420/pers

Train wanneer het jou uitkomt, samen met je partner of een vriend(in), en ervaar de voordelen van onze persoonlijke 1-op-1 training. Geniet van 12 sessies van elk 1 uur, inclusief 3 lichaamswegingen, waardevol voedingsadvies, aangepaste programma’s en toegang tot onze handige PT-tool – een app met extra oefenschema’s. Dit is jouw kans om samen met je trainingspartner je gezondheidsdoelen te bereiken op jullie eigen tempo en op jullie gewenste tijdstippen!

INDIVIDUEEL

€70/uur*

*OF 12 beurten pakket = €720 (60€/sessie)

Jouw persoonlijke fitnessavontuur staat klaar!

Met 12 sessies van elk 1 uur en begeleiding van een gecertificeerde coach, bereik je je doelstellingen, of het nu gaat om (her)starten van een actiever leven, afvallen, blessureherstel, wedstrijdvoorbereiding, ME-time, en nog veel meer. We leggen de nadruk op core-stability, balans, mobiliteit, kracht en uithouding.

Je krijgt ook 3 lichaamswegingen, een foamroll met begeleidende uitleg via een handige app, voedingsadvies, een op maat gemaakt programma en toegang tot onze PT-tool met extra oefenschema’s.

Klaar om aan de slag te gaan?

Antwoorden op uw vragen!

Het eerste gesprek is helemaal gratis. Na dit gesprek kun je beslissen of je verder wilt gaan.

Als je ervoor kiest om te starten met de eerste reeks, voeren we een volledige beoordeling uit en krijg je ook een gratis foamroll met uitleg.

 • NASM Personal trainer (PCA)
 • Ereps level 3 – fitness instructeur (PCA)
 • Ereps level 4 – personal trainer (PCA)
 • Functional trainer (FTA)
 • Asses en Correct (PCA)
 • Pre – en postnatale training (PCA)
 • Suspension training
 • Bootcamp training
 • Combat Level 1 

“Voel je je niet goed in je vel of wil je fitter leven dan moet je bij Be Fit Forever zijn. Ik gaf mijn man een cadeaubon en eerlijk, hij stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar Kris verlengde zijn programma reeds een derde keer. Eric luisterde naar zijn verhaal en stelde zo een uniek en persoonlijk traject samen. Zijn oefenprogramma wordt rustig opgebouwd en veranderd, volgens kunnen en noden. ”     Kris

“Enkele maanden geleden ben ik begonnen met Eric’s PT. De trainingen zijn steeds zeer goed voorbereid en zeer gevarieerd. Bovendien houdt Eric hierbij rekening met mijn persoonlijke doelen en fysieke mogelijkheden (bijv. i.g.v. kwetsuren). Tot slot is Eric een zeer aangename persoonlijkheid. Echt een toptrainer die ik iedereen kan aanraden!” Peter

“Een jaar geleden is Gregory begonnen met personal training met Eric. Ikzelf ging af en toe eens een training meepikken. Ondanks een druk sociaal leven is Eric er in geslaagd om ons een evenwicht te doen vinden tussen trainingen, voeding en sociaal leven, waarbij wij ons goed voelen en toch resultaat boeken. De trainingen zijn gevarieerd, uitdagend en houden rekening met onze mogelijkheden. Ook het feit dat Eric aan huis training komt geven is voor ons een groot gemak. Kortom, als je een personal trainer zoekt, die je op een rustige, gemoedelijke manier terug in vorm brengt, dan moet je bij Eric zijn.” Gregory en Karen

Personal Trainer Eric Vereecke

 • Opleiding + specialisaties: Personal trainer (Ereps Level 4 – NASM), Postgraduaat Functional Training, Asses en Correct, Pre- en postnatale training, bootcamp en small group training.
 • Visie: Personal training en small group training is meer dan gewoon wat sporten.  Het is samen met de klant bouwen aan een gezonde, sportieve levensstijl waarin geest, voeding en beweging ontegensprekelijk met elkaar verweven zijn.  Hoe jij je voelt is voor mij belangrijk en daar neem ik dan ook mijn tijd voor. 
 • Werkwijze: Na een intake-gesprek, waar ik alles over je te weten wil komen, voer ik een assessment uit.  Dit houdt in dat ik kijk waar jouw sterke en minder sterke punten liggen, wat je beperkingen zijn op vlak van beweging en kracht.  Op basis van al deze gegevens wordt een individueel plan opgesteld om samen met jou te bouwen aan een verbeterde versie van jezelf.
 • Samenwerking: Indien nodig en/of op vraag kan worden samengewerkt met artsen, kinesitherapeuten, osteopaten, diëtisten.
 • Troeven van Relieve: De aanwezigheid van de verschillende disciplines maakt het mogelijk om vlug te schakelen indien dit nodig is.