Voedingsadvies

Voedingsadvies

Als voedingsdeskundige staat Lissa klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven door middel van voedingsadvies op maat. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen, gezondere eetgewoonten wilt ontwikkelen of specifieke voedingsvragen hebt, Lissa is er om je te helpen. Samen ga je op zoek naar een evenwichtig en duurzaam voedingsplan dat perfect past bij jouw unieke behoeften en doelen.

Laten we samen werken aan een gezondere en stralendere versie van jezelf!

VOEDING EN DIEETADVIES

Bekijk onze 3 trajecten rondom Voedingsadvies

Het doel is om je te allen tijde goed te voelen in je lichaam. Als jij graag wil afvallen, dan kan ik je helpen met professionele begeleiding. Dat doe ik onder andere door tips te geven rond voeding. Als gezondheidsspecialist vind ik gezonde voeding namelijk de belangrijkste factor als je gewicht wil verliezen.

Wegwijzer traject

In dit traject kijken we welke kleine aanpassingen we in jouw levensstijl kunnen aanpakken zodat we toch tot een geweldig resultaat kunnen komen.

Smart nutrition traject

Een traject speciaal ontwikkeld voor mensen die graag eens een “reset “voor hun lichaam willen, en tot een 5tal kilogram willen afvallen.

Balance Traject

Voor de mensen die heel wat kilo’s kwijt willen. Doordat dit traject uit 3 fasen bestaat zorgt het ervoor dat je een slaagkans van 99% hebt.

huid

EPIGENETISCHE HUIDTHERAPIE

Het Acnetraject

Een traject voor mensen op volwassen leeftijd die nog steeds sukkelen met puistjes, niets is zo vervelend dan dit, dan mag je er nog zoveel opsmeren, de exacte oorzaak pak je niet aan. En dat is wat ik nu wil bereiken met gezondheidspraktijk De Wegwijzer, de oorzaak aanpakken. Door middel van een grondige anamnese kijk ik wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn. Dit kan vaak te maken hebben met stress, grote hoeveelheden suikerinname, slechte voeding enzovoort.

Hormonen in balans

Onze moderne levensstijl met overmatige inname van suiker, bewerkte voeding en stress heeft geleid tot een verstoring van ons natuurlijke lichaamsevenwicht (homeostase). In tegenstelling tot de oertijd, waar voeding voornamelijk diende om te overleven, eten we nu vaak uit gezelligheid, sociaal contact of als emotionele reactie. Dit ongezonde eetgedrag en de dagelijkse stress vormen een extra belasting voor ons lichaam, waarbij zelfs voeding als stressfactor fungeert. Een evenwicht tussen lekker eten en gezondheid is van essentieel belang. In een Hormonen in balans consult wordt dieper ingegaan op specifieke zwakke punten, zoals werkgerelateerde stress en voedingsgewoonten, om een gezonder evenwicht te bereiken.

Darmtherapie

De darmen worden wel eens onze tweede hersenen genoemd, dus is het ook belangrijk dat ze optimaal kunnen functioneren. Gezonde darmen zorgen voor de aanmaak en het transport van neurotransmitters en hormonen, je kunt je dus  voorstellen  dat als niet goed loopt dat je verscheidene klachten kunt ervaren zoals : depressie, slaapproblemen  maar ook acne , eczeem, astma

Bij een consultatie voor darmtherapie, overlopen we je klachten en ga je naar huis met een test kit om je stoelgang te laten onderzoeken. Uit dat onderzoek kunnen we dan afleiden of er een parasiet, schimmel of chronische ontsteking aanwezig is

Op basis van die resultaten stel ik dan een therapieplan op zodat jouw darmen terug optimaal kunnen functioneren.

Blauw foto avond Eiffeltoren Parijs Franse poster (Your Story) (1707 x 2560 px) (854 x 1280 px) (1)

Elke dinsdagavond 19u30 - 20u30

POWERWALKING

PowerWalk is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen die tussendoor worden gedaan, zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.

PowerWalk is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die aan Power Walking doen, evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend! Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden.

Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Antwoorden op uw vragen!

  • Epigenetisch huidtherapeut bij BIOK
  • Darmtherapie
  • factor hormoon trainer
  • Orthomoleculair voedingsdeskundige
  • Bij Sonnevelt opleidingen

Je kunt de prijzen vinden via deze website.

 

Voedingsdeskundige Lissa De Dycker

  • Mijn missie is dan ook om mensen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en stralend leven. 
  • Het heeft me steeds enorm geboeid hoe alles in ons lichaam als een geheel functioneert. Vaak moet maar één iets in je lichaam uit balans zijn, waardoor je gehele lichaam wordt ontregeld. Alles is met elkaar verbonden.
  • Mijn passie in gezondheid en de studies die ik volgde, gaven me enorm veel energie omdat het mij 100% interesseerde en ik merkte dat het mezelf ook effectief verder hielp.
  • Zelf heb ik een zeer lange weg afgelegd en jarenlang gekampt met klachten van onverklaarbare extreme vermoeidheid, eczeem, acne, noem maar op. De enige raad die ik toen te horen kreeg was: ‘neem terug de pil, smeer cortisone zalf en maak je niet zo druk.’ Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat deze raad me niet verder hielp. Ik probeer de dingen bij de oorzaak aan te pakken. Enkel zo kun je verbetering verwachten van jouw specifieke problematiek. Door middel van een grondige anamnese kijken we waar die eventuele oorzaak ligt.